بهدلیل جایگاه و اهمیت رزومهنویسی، انجمن علمی مهندسی صنایع دورهای با این مضمون در ۲۵ آبانماه برگزار کرد. مدرس این دوره آقای دکتر شخصینیائی بودند.
در دوره دربارۀ اهمیت رزومه، تعریف آن و تفاوت آن با CV گفته شد. رزومه معمولاً یک یا دو صفحه است و اطلاعات شغلی و تحصیلی را بهصورت تیتروار و مختصر بیان میکند. CV سندی دو یا چند صفحهای که اطلاعات شخصی، سوابق و دستاوردهای شغلی کارجو را با جزئیات دقیق نمایش میدهد. CV بر اساس ترتیب زمانی نوشته میشود ولی رزومه الزاماً بر اساس ترتیب زمانی نیست.
یک رزومۀ حرفهای شامل اطلاعاتی مانند اطلاعات شخصی، تحصیلات، سوابق شغلی، علایق و دستاوردها، مهارتها، معرفان (برای افراد تازهکار)، افتخارات (در صورت وجود) است. هر کدام از این موارد خود دارای جزئیات دقیقتر هستند که در طی دوره دربارۀ آن صحبت شد.
یک رزومۀ حرفهای بایستی کوتاه و مختصر بوده و در عین حال، حاوی اطلاعات مفیدی باشد. محتوای آن فاقد غلط املایی و دستور زبانی بوده و نوع و اندازۀ فونتها خوانا و ظاهر رزومه زیبا باشد.
اشتباهاتی مانند نامرتبطبودن اطلاعات کارجو، کوتاهبودن، ساختار بد و ضعیف محتوا، نداشتن دستاورد، کلیگویی و گنگبودن، دروغگویی و ... ممکن است در نوشتن رزومه رخ دهد که باید جلوگیری شود.
بهترین فرمت برای رزومه پیدیاف است. اگر از فونتهای غیر رایج استفاده میشود، باید از
Embed بودن فونتها مطمئن بود.
ویژگیهای عکس مناسبی که در رزومه قرار میگیرد شامل ژست مناسب، نورپردازی کافی، نبود اشیاء زاید و زاویۀ نگاه مناسب است.
موارد دیگر نیز بهطور جامع و کامل در طی دوره تشریح شدند.