فریلنسر کیست؟

ferilenser kist

خلاصه‌ترین تعریف فریلنسرینگ،کارکردن برای خودتان می‌باشد.

امروزه بسیاری ازمردم در زمینه‌ی فریلنسینگ مشغول هستند.عمده‌ی دلایل آن عبارت‌ است از:

1. توان زمان‌بندی شخصی برای پرداختن به‌کار

2. توان انتخاب لوکیشن و مکان اجرای شغل،حتی در خانه

3. نبود مقام بالاتر درکنار شما ( شما رئیس خودتان هستید.)

فریلنسر چه‌کسی است؟

فریلنسر کسی است که دریک حرفه مانند عکاسی،نویسندگی،طراحی وب،گرافیک و … مهارت دارد و به‌صورت پروژه‌های آزادانه با دیگران کار می‌کند.او طبق قوانین خودش کار می‌کند و اکثر مواقع، کارش را دراتاقی در خانه‌ی خودش انجام می‌دهد.

فریلنسر کسی است که کار یا پروژه ای با زمان محدود را به کارفرمای خود ارائه می‌دهد. هیچ‌گاه یک فریلنسر به صورت دائمی کاری را انجام نمی‌دهد.برای مثال،بیش‌تر فریلنسرها بر روی پروژه‌هایی محدود کارمی‌کنند، که پس ازتحویل پروژه یا کاربه کارفرما، دیگر رابطه‌ای با کارفرما ندارند.معمولاً بیش‌تر فریلنسرها به صورت فردی بر روی پروژه کار می‌کنند و فریلنسری،یک شغل انفرادی است.

فریلنسرها به صورت‌های متفاوتی کارمی‌کنند.بعضی از فریلنسرها برای انجام پروژه، هزینه ای را به صورت بیعانه دریافت می‌کنند و بعضی دیگر، کل مبلغ پروژه را به صورت یک‌جا دریافت می‌کنند.این یک مسئله‌ی شخصی است و به فریلنسر برمی‌گردد.

درآمد او چگونه است؟

عده‌ای فکرمی‌کنند فریلنسرها به صورت رایگان کارمی‌کنند؛اما این تصور کاملاً اشتباه است. فریلنسرها هرچه بیش‌تر در زمینه‌ای که درآن تخصص دارند تجربه کسب کنند، می‌توانند نرخ‌های بالاتری برای کار خود پیشنهاد کنند.

اگر بخواهیم درآمد یک طراح وب فریلنسر را بازبینی کنیم (در صورت شهرت متوسط )،می‌توان گفت که او می‌تواند چندین برابر درآمدی که یک شخص، دریک شرکت شخصی در می‌آورد را به دست آورد.اما این‌که درآمد ثابتی ندارد،می‌تواند کمی سخت باشد؛البته با پس انداز و سپرده‌گذاری،می‌توان جلوی این مشکلات را گرفت.

مزایا یک فریلسنر

به‌طورکلی فریلنسرها از تنوع کاری زیادی نسبت به کارمندان برخوردارهستند. بدون درنظرگرفتن نیاز به یک درآمد ثابت ، معمولاً آزادی عمل بیش‌تری برای انتخاب زمان کاری خود دارند.تجربه‌ی کارهای متفاوت، پروفایل آن‌ها را می‌سازد و درنتیجه، شبکه‌ای از مشتریان برای خود تشکیل می‌دهند تا پروژه‌های جدیدی را دردست بگیرند.

جایگاه اجتماعی و خانوداگی

معمولاً فریلنسرها آزادی عمل زیادی دارند واز نظر زمان و مکان به‌صورت مستقل عمل می‌کنند. برای مثال ،فریلنسرها می‌توانند درمنزل یا دفترکار،در روز یا شب،بدون داشتن هیچ محدودیتی،کارکنند.

اکثر فریلنسرها رابطه‌ی خوبی با خانواده‌ی خود دارند؛چون اکثراوقات درمنزل هستند و کارشان را ازآن‌جا دنبال می‌کنند.

فریلنسینگ، ساده‌ترین راه برای این است که رئیس خود باشید.شما می‌توانید با تعهد و جدیت خود، دراین کارموفق شوید.هدف کار فریلنسینگ، باید برای شما بسیار روشن باشد. شما نمی‌توانید کاری را بدون داشتن هدف شروع کنید.

برای دیدن پست‌ مربوط به این مقاله کلیک کن

مقالات مرتبط

چرا ریسک؟

📜دومین سری از مجموعه راهبردنامه📜
ریسک یه موضوعی هست که همگی باهاش سرو کار داریم و شما تو هر کسبو کاری باید یکسری جاها ریسک رو داشته باشید نه تنها کسب و کار بلکه ممکنه در هر لحظه زندگی هم تصمیماتی بگیریم که ریسک رو همراه خودشون دارن، مثلا شما اگه بخوای از یه خیابون رد بشی یا حتی سوار هواپیما هم بشی باید ریسک کنی…!
مطلب جالبی که در راهبرد ۵ نوشته شده و ما سعی کردیم بخشی از اینکه چرا باید ریسک کرد(؟) و استراتژی‌های مدیریتی ریسک رو جمع‌آوری کنیم و به شما منتقل کنیم…

سنگلاخ؛ چگونه می‌توان به یک دیدگاه متعادل رسید؟

شاید به جرئت بتوان گفت احساس ما نسبت به زندگی جزو پرتغییرترین احساسات باشد. گاهی شبیه حس حضور در یک سنگلاخ بی‌آب و علف، همراه تابش مستقیم خورشید بر فرق سرمان و گاهی بودن در یک دشت سرسبز همراه با وزش دل‌انگیز نسیم.

فضایی،دیوانه یا نابغه؟!

سلام به شما راهبرد‌ی‌های عزیز🌹
امیدواریم حالِ دلتون خوب و تنتون سلامت باشه.
ما اومدیم با یه پست عمومی و جالب دیگه؛
چقدر خوبه که ما هر از گاهی یادی کنیم از آدمایی که با کارهاشون تغییرات زیادی در روند زندگی بشر ایجاد کردن و شاید بازنشر این اطلاعات تشکر کوچیکی ازشون باشه…

روش کایزن چیست؟

یکی از ابزارهای مورد استفاده در مهندسی صنایع، متد کایزن هستش که کایزن، لغتی ژاپنی است که معنی بهبود مستمر میده.
مفهوم کایزن به ما میگه که حتی یک روز را هم نباید، بدون ایجاد بهبود در یکی از بخش‌های سازمان ، هر چند جزئی، بگذرونیم.
فعالیت های زیادی رو کایزن شامل میشه ، مثل :تمرکز بر‌مشتری، کنترل کیفیت جامع،علوم و تکنولوژی به روز ومدرن…

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 20 =