5 ویژگی که ایلان ماسک را به یک نابغه‌ی اقتصادی تبدیل کرد

ilon musk

او هنوز 30 سالش هم نشده‌ بود که به یک میلیونر تبدیل شد. ده سال بعد سی و هشتمین فرد قدرتمند جهان بود و اکنون بیش از 25 میلیارد دلار دارایی خالص دارد؛ نزدیک به تولید ناخالص داخلی کشور تاجیکستان!
هر روز حضور این نابغه در دفترش برابر است با پرتاب یک موشک تازه، اختراع یک وسیله جدید یا نوآوری تازه‌ای برای بهبود کیفیت زندگی ما انسان‌ها!

اما چه ویژگی‌هایی ایلان ماسک را به یکی از نمادهای خلاقیت، سخت‌کوشی و نوآوری تبدیل کرده است؟

۱.او میخواهد دنیا را تغییر دهد!

اکثر حوزه‌هایی که آقای ماسک در آن‌ها سرمایه‌گذاری و فعالیت می‌کند، حوزه‌هایی هستند که یا هنوز به وجود نیامده‌اند، یا دارای فناوری‌های پیچیده و تازه‌ای هستند و یا هدفشان تغییرات بنیادین در کره زمین است!
حوزه‌هایی مثل اتومبیل‌های برقی، سفر به فضا، حمل‌ونقل تازه و یا فناوری‌های الکترونیکی بسیار جدید.

۲.به ایده هایش ایمان دارد!

اولین استاراپ ایلان، زیپ2 بود اما چون دران زمان اینترنت زیاد مرسوم نبود خیلی از فروشنده ها حاضر به همکاری با او نشدند. ولی او تصور فوق العاده‌ای از ایده‌های خود داشت و در نهایت توانست با شیکاگو تریبون و نیویورک تایمز قرارداد ببندد.

۳.سریع و پرقدرت شروع میکند!

او تمام پولی را که از فروش زیپ2 به ‌دست اورده بود؛ در استاراپ بعدیش به نام (X.COM) سرمایه گذاری کرد و در نهایت با ادغام شدن با شرکت کانفنیتی، یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات مالی جهان به نام پی پال را ایجاد کرد.

۴.با روش خودش پیش میرود!

ایلان ماسک تنها دو روز بعد از ورود به دانشگاه استنفورد، از ادامه تحصیل انصراف داد! او به زودی فهمید که راه موفقیت‌اش از دانشگاه نمی‌گذرد. بنابراین خیلی سریع مسیرش را پیدا کرد؛ شرکت اولش را راه انداخت و قبل از آغاز دهه چهارم زندگی به یک میلیاردر تبدیل شد.

5.ایلان می‌خواهد تاریخ را بسازد!

به نظر می‌رسد بلندپروازی‌های ایلان ماسک حد و مرزی ندارد. او در سال ۲۰۱۳ یک طرح مفهومی_انقلابی را منتشر کرد. طرحی که می‌تواند صنعت حمل‌و‌نقل را به‌کلی متحول کند. او از این ایده با نام (Hyperloop) یاد می‌کند. این اختراع می‌تواند سرعت جابه‌جایی بین نقاط جغرافیایی مختلف را به شکل محسوسی افزایش دهد. هایپرلوپ انرژی خود را از منابع تجدیدپذیر دریافت می‌کند.

برای دیدن پست‌ مربوط به این مقاله کلیک کن

مقالات مرتبط

روش کایزن چیست؟

یکی از ابزارهای مورد استفاده در مهندسی صنایع، متد کایزن هستش که کایزن، لغتی ژاپنی است که معنی بهبود مستمر میده.
مفهوم کایزن به ما میگه که حتی یک روز را هم نباید، بدون ایجاد بهبود در یکی از بخش‌های سازمان ، هر چند جزئی، بگذرونیم.
فعالیت های زیادی رو کایزن شامل میشه ، مثل :تمرکز بر‌مشتری، کنترل کیفیت جامع،علوم و تکنولوژی به روز ومدرن…

دانش تریز (۱)

بخش اولِ دانش TRIZ
واژه TRIZ برگرفته شده از حروف اول كلمات در عبارت روسی زیر می‌باشد: (Teoriya Resheniya Izobrototelskikh Zadatch) .
دانش TRIZ با نام‌ها و عنوان‌های توصیف‌گر مختلفی همانند نوآوری نظام‌یافته، خلاقیت اختراعی، فناوری خلاقیت و نوآوری، روش‌شناسی اختراع، الگوریتم اختراع، روش‌شناسی حل مسئله‌های ابداعی و… نامیده میشود.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 10 =