مهندسی صنایع؛ معرفی گرایش‌ها

یک اینفوگرافی برای جلد گرایش های مهندسی صنایع

۱.معرفی گرایش بهینه سازی سیستم‌ها

می‌توان گفت مهم‌ترین و پیچیده‌ترین امتحان ورودی کارشناسی ارشد است. مجموعه‌ی مهندسی صنایع، متعلق به گرایش بهینه سازی سیستم‌ها می‌باشد. دروسی که در این گرایش از دانشجویان امتحان گرفته می‌شود، نسبت به گرایش‌های دیگر برای دانشجویان صنایع تخصصی‌تر بوده. لذا دانشجویان صنایع از این جهت از دانشجویان رشته‌های دیگر جلوتر هستند.

۲.معرفی گرایش سیستم‌های سلامت

مهندسی سیستم‌ها کمک می‌کند تا سیستم‌های موجود سلامت، شناسایی، بررسی و آنالیز شوند. سپس با ارائه‌ی راه حل‌هایی، سیستم کاراتر عمل کند و بهره وری سیستم افزایش یابد. این امر باعث می‌شود بیمارستان‌ها، بیمارمحور، پاسخ‌گو و انعطاف پذیرتر باشند.

۳.معرفی گرایش مدیریت نوآوری و فناوری

گرایش مدیریت نوآوری و فناوری در کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، شامل مجموعه فعالیت‌هایی است. این فعالیت ها که منجر به تجاری سازی محصولات با بهره‌مندی از جدیدترین فناوری‌ها و نوآوری‌ها ،در سطح بنگاه می شود. دراین گرایش، به دانشجویان یک فهم عمیق و جامع از تفاوت‌های بین مدیریت نوآوری و فناوری با روش‌های سنتی معمولی،ارائه خواهدشد.

۴.معرفی گرایش مدل سازی سیستم‌های کلان

مدل سازی سیستم‌های کلان به تعلیم و تحقیق در زمینه‌ی برنامه ‌ریزی و طرح سیستم‌‌های مختلف موردنیاز جامعه می‌پردازد. این سیستم‌ها، عموماً در ابعاد مختلف منطقه یا کشور مطرح می‌شوند. سیستم‌های حمل و نقل، آب رسانی و فاضلاب، ارتباطات، انتقال و توزیع کالاها، تأمین و توزیع انرژی، خدمات آموزشی یا بهداشتی از این‌ دسته هستند.

5.معرفی گرایش آینده پژوهی

آینده پژوهی رشته ای میان رشته‌ای و تلفیقی از علوم مهندسی و مدیریت است. هدف از این رشته، تربیت متخصصانی است. ایشان دارای قدرت تخیل، پیش بینی و تصمیم گیری صحیح و به موقع در عرصه‌های خرد و کلان، مخصوصاً در عرصه‌ی علم و فناوری باشند.

6.معرفی گرایش سیستم‌های مالی

مهندسی سیستم‌های مالی،عبارت است از طراحی، توسعه و نوآوری در ابزار و سیستم‌های مالی و ارائه‌ی راه حل‌های خلاقانه. برای حل مشکلات مالی و کاهش ریسک در جهت افزایش ارزش شرکت‌ها.

7.معرفی گرایش لجستیک و زنجیره‌ی تأمین

زنجیره‌ی تأمین شامل تمامی فعالیت‌های مرتبط با جریان و مبادله‌ی کالاها و خدمات، از مرحله‌ی ماده خام تا مرحله‌ی محصول نهایی است. مدیریت زنجیره‌ی تأمین (SCM)،ایجاد هماهنگی در تولید، موجودی، مکان یابی و حمل ونقل بین شرکت کنندگان در یک زنجیره‌ی تأمین است. برای دست‌یابی به بهترین ترکیب پاسخ گویی و کارایی برای موفقیت در بازار، صورت می‌گیرد.

8.معرفی گرایش مدیریت پروژه

مطالب مربوط به این گرایش از مهندسی صنایع، تنها مربوط به دوره‌ی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه‌ گرایش مهندسی نفت و گاز است.این گرایش در دانشگاه تهران پذیرش می‌شود، می‌باشد. لذا بقیه‌ی دانشگاه‌ها فقط تحت عنوان مدیریت پروژه در این گرایش پذیرش دارند.

9.معرفی گرایش مدیریت مهندسی

گرایش مدیریت مهندسی در دنیا گرایشی شناخته شده، با سابقه، متداول و پول‌ساز است. بیش از ۳۰۰ دانشگاه در دنیا،رشته‌ی مدیریت مهندسی را دارند. ۶۵ دانشگاه با این رشته، کنسرسیوم رشته را تشکیل داده‌اند. دوره‌ی ۴ ساله‌ی کارشناسی،‌ دکترا و مجازی آن نیز متداول است.

برای دیدن پست‌ مربوط به این مقاله کلیک کن

مقالات مرتبط

روش کایزن چیست؟

یکی از ابزارهای مورد استفاده در مهندسی صنایع، متد کایزن هستش که کایزن، لغتی ژاپنی است که معنی بهبود مستمر میده.
مفهوم کایزن به ما میگه که حتی یک روز را هم نباید، بدون ایجاد بهبود در یکی از بخش‌های سازمان ، هر چند جزئی، بگذرونیم.
فعالیت های زیادی رو کایزن شامل میشه ، مثل :تمرکز بر‌مشتری، کنترل کیفیت جامع،علوم و تکنولوژی به روز ومدرن…

دانش تریز (قسمت۲)

سلام به شما همراهان و راهبردی‌های عزیز
بخش دوم دانش TRIZ رو بررسی می‌کنیم
امیدواریم که خوشتون بیاد و براتون جالب باشن؛
•• توی بخش دوم تریز متوجه میشیم TRIZ یك دانش انسانگرای مبتنی بر روش‌شناسی نظام‌یافته برای حل ابداعانه مساله است و همچنین با اجزای اصلی این دانش آشنا میشیم.🙂
ما هدفمون از پست های تخصصی آشنایی بیشتر شما عزیزان با قسمت های یه مقدار پیشرفته تر رشتمون هست امیدواریم لذت ببرید.

تحصیل درکشور برگ‌های افرا

با درنظر گرفتن سطح کیفی دانشگاه‌ها و هم‌چنین استانداردهای مطلوب زندگی،تحصیل درکانادا،برای کسانی که به دنبال ادامه‌ی تحصیل در بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند،می‌تواند مد نظر باشد.
دراین‌جا،به بررسی نکاتی می‌پردازیم که می‌تواند تأثیر زیادی در انتخاب شما داشته‌باشد:

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − پنج =